Екип Крос вело блуза L черен/червен

Екип Крос вело блуза L черен/червен

Екип Крос гащеризон къс L черен/червен

Екип Крос гащеризон къс L черен/червен

Екип Крос вело блуза XL черен/ червен

35,00 лв.
Налично
Продукт №
33550003
Бърза поръчка
  • Фланелка за колоездене с дишаща материя 
  • Биокерамика Фнатик платове (Bioceramic) - предница, гръб, яка и джоб
  • Брисбейн платове - ръкави с технология wicking effect
  • Империум Италия платове - Странични мрежести панели с технология wicking effect
  • Цял цип 
  • Широки силиконови ластици на ръкавите.
  • 100% сублимационен печат с еко бои
  • Размери:M,L,XL

 

Био-керамична тъкан  (Bioceramics)

2

Топлоизолационна, измиваема, издръжлива във времето, антибактериална.

Ползите са значителна регенерация на тъканите, което води до намаляване на хроничната болка, обикновено причинена от видовете артрит и феномен на Рейно.

Био-керамичната тъкан има уникалната способност да пропуска финно, но забележимо количество инфрачервени лъчи с дължина на вълната 3–100 μm (Far Infrared Rays). Тази особеност е от полза за използването на Far Infrared Therapy, вид натуропатична терапия, която включва нагряване на тъкани за увеличаване кръвообращението. Този процес като цяло стимулира естествените лечебни механизми в тялото ни, което помага за облекчаване на хроничната болка, възпалението на ставите и спортните наранявания.

 

Ефектът на дрениране  (Wicking effect)

1

Този ефект притежават текстилните тъкани, които чрез капилярно действие извличат влага от тялото. Те са изработени от високотехнологичен полиестер, който абсорбира много малко вода (0.4% от теглото си). Дрениращият полиестер има специална структура с напречно сечение и голяма повърхност, която поема влагата и я отвежда от тялото ви, разпръсквайки я, за да се изпари лесно от външната страна на тъканта. Когато потта се изпари и се превърне в пара, тя причинява физическо явление на абсорбция на топлина. Това в дългосрочен план поддържа тъканта хладна и осигурява на потребителя отлична сух допир и хладно усещане при интензивно упражнение или спортни състезания. През зимата или при ниски температури прекалено много влага в дрехите може да повлияе на топлите свойства на дрехите. Нашата материя DRY 206 може бързо да издърпа влагата от дрехите, за да поддържа кожата и дрехите възможно най-сухи.

 

Повече информация
Цвят Сив
Размер на рамката 420mm
Напишете вашето мнение
Преглеждате:Екип Крос вело блуза XL черен/ червен
Вашия отзив

Няма свързани публикации