За нас

Фирма Велосипед ООД е специализирана за продажба на велосипедни компоненти и аксесоари основно чрез Електронна търговия.

Нашата цел е да доставяме качествени велочасти на коректни цени до всяка точка на България в рамките на 3 дни.

В портфолиото на Велосипед ООД са включени търговски марки като SHIMANO, ROCK SHOX, CONTINENTAL, KENDA, PROMAX, VEE RUBBER, SELLE SAN MARCO, CROSS, CROSSER, POLISPORT, AKTIV DDK, BÜCHEL,TOUR DE FRANCE, KMC, TEKTRO, ZOOM, VP COMPONENTS, HERRMANS, VELO и други.

Информацията, която изискваме от вас: e-mail адрес, телефон, данни за фактурата, плащането и доставката са ни необходими единствено за изпълнение на Вашето желание. До нея има достъп само екипът на " Велосипед ООД ".

Данните въведени в електронния магазин няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки!!!

Нормално стоката се изпраща със стокова разписка и касов бон. Ако ви е необходима фактура ще са ни необходими името на фирмата, адреса, БУЛСТАТ и МОЛ.

Ако по някакви причини физическо лице изисква фактура, то са ни необходими трите ви имена, адреса и ЕГН.

Тези данни няма да бъдат предоставяни на трети лица и няма да бъдат използвани от нас за други цели освен за издаване и проверка на документи относно вашите поръчки! Моля, въвеждайте верни и точни данни!

Съществуват начини за проверка дали тези данни са валидни! Ние няма да толерираме некоректни клиенти! Според законите на Република България използването на неверни данни с цел измама е наказуемо от закона!