Световно известната марка 7 Protection е вече при нас!

Световно известната марка 7 Protection е вече при нас!

Представяме ви новия член на нашето голямо семейство, световно известната марка
7 Protection 7iDP.

На кратко за марката:

 7 Protection 7iDP

Нашата цел в 7iDP е да създадем иновативни дизайнерски продукти и да ги пуснем на пазара на цена достъпна за всички. Нашите 7 членове-учредители имат общ опит от над 65 години работа в MTB защитата. Ангажираме състезатели, колоездачи, дизайнери, инженери и нашите производствени мощности, за да прокарваме непрекъснато интелигентния дизайн на нови продукти за всички видове колоездачи.

Ние страстно вярваме в нашите идеи и искаме да ги доставим на велосипедисти, които търсят нещо над това, с което пазарът е свикнал. Ние правим иновации. Нашият процес на разработка включва тестване и разработка в реалния свят и всеки един от нашите продукти преминава CE стандартите за безопасност, които обхващат всички възможни тестове за удар, приложими в нашия спорт.

Всяка част от нашата гама протектори е проектирана от нулата и са положени грижи, за да се гарантира, че нищо не е пропуснато и не е включено нищо, което не е необходимо. Нашите дизайнери карат всяка седмица и разработват продукти в реално време, те също се ангажират с нашия професионален екип, който предоставя обратна връзка за това какво може да се подобри за най-високото ниво на спорта.

От създаването на 7iDP нашите професионалисти са неразделна част от разработването на продукта.

Нашият план е да продължим напред; светът на MTB се променя бързо и нашият размер е равен на динамиката, ние можем да реагираме на тези промени. Ние разработихме защита за професионални ездачи, които искат нещо наистина специфично за състезания и пускаме това в масово производство за следващия сезон.

Ние от Velodiped.bg предоставяме на вашето внимание новата гама продукти за защита от наранявания.
Протекторите 7 Protection 7iDP

Каски:

7 PROTECTION PROJECT 23 ABS



7 Protection (7iDP) PROJECT.23 ABS - Full Face DH/Enduro/E-Bike MTB каска.

Със своите 23 вентилационни отвора, твърда конструкция за допълнителна защита и тегло от само 860 грама (размер L), Project.23 ABS ще ви осигури комфорт, супер безопасност и вентилация.


7 PROTECTION M1



7 Protection (7iDP) Каската M1 Full Face е перфектна за всичко - от състезания до цели дни на настроение или обиколки в байк парк. Нашата каска M1 е идеалната каска, за да сте защитени и да ви е удобно.


7 PROTECTION M2


7 Protection (7iDP) M2 Каска за планински велосипед

Тъй като велосипедите стават все по-способни и карането на пътеки става по-бързо, M2 се поставя в текущото поколение защита за открито лице. Технологията Conehead™ използва пяна с двойна плътност за по-ефективно разсейване на ударите, което ви осигурява по-безопасно каране.

Boa® Fit System осигурява свързано, бързо, персонализирано и издръжливо прилягане, специално създадено за изпълнение. Патентованата система на Boa се състои от три интегрални части: микрорегулируем циферблат, суперздрава лека дантела и водачи за връзки с ниско триене и е подкрепена от гаранцията Boa.


7 PROTECTION M5



7 Protection (7iDP) - M5 Каска за планински велосипед

M5 влиза в гамата 7iDP с фокус върху ездачите, които търсят каска, която може да направи всичко. Изобилие от покритие за задната част на главата и персонализиран връх идват с този базов шлем в 5 свежи цвята и графики.


Наколенки:

7 PROTECTION PROJECT



7 Protection (7iDP) - Project 

Нашата най-иновативна наколенка до момента, проектната наколенка е супер лека, дишаща и предлага защита от най-високо ниво. Уникалният плетен дизайн и одобрената от CE защита осигуряват изключителен комфорт и увереност на водачите.


7 PROTECTION PROJECT LITE



7 Protection (7iDP) - Project Lite

Новият характерен наколенник Project Lite е проектиран да бъде най-добрата ултра-лека наколенка за каране на пътеки и състезания, търсещ супер лека защита. Наколенките Project Lite се променят от топлината на тялото, за да осигурят максимален комфорт с дишащ ръкав, който отвежда влагата от кожата. За разлика от много минималистични подложки, Project Lite преминава CE EN1621-1:2012.


7 PROTECTION SAM HILL



7 Protection (7iDP) - Sam Hill

Проектирани с ценна обратна връзка от самия 3-кратен победител в EWS, фирмените наколенки Sam Hill са най-добрите MTB наколенки за гравитационно каране, независимо от вашата дисциплина. Достатъчно леки, за да се носят през целия ден, наколенките Sam Hill придават топлина на тялото, за да осигурят максимален комфорт с дишащ мрежест заден панел, който отвежда влагата от кожата. CE EN1621-1:2012 ниво 2.


7 PROTECTION FLEX



7 Protection (7iDP) - Flex Knee(

Flex Knee подложките са за трейл ездачи, които търсят мека подложка отвътре, но твърда обвивка отвън, когато се сблъскат с удари. Устойчив на абразия материал покрива предната част и страните, за да осигури пълен защитен пакет.


7 PROTECTION SAM HILL LITE



7 Protection (7iDP) - Sam Hill Lite

Проектиран с ценна обратна връзка от самата легенда, новият характерен наколенник Sam Hill Lite е проектиран да бъде най-добрата ултра-лека наколенка за каране на пътеки и състезател, търсещ супер лека защита. Наколенките Sam Hill Lite се отливат от топлината на тялото, за да осигурят максимален комфорт с дишащ ръкав, който отвежда влагата от кожата. За разлика от много минималистични подложки, Sam Hill Lites преминава CE EN1621-1:2012.


7 PROTECTION FLEX

7 Protection (7iDP) - FLEX наколенки/ налакътници

Подложките за лакти/младежки колена Flex са за всеки ездач, който се нуждае от пълно покритие с вдъхваща увереност защита. Конструирани по същия начин, нашите наколенки Flex за възрастни с отворен гръб и двуслойна защита, Flex ви покрива.


Налакътници:

7 PROTECTION SAM HILL LITE



7 Protection (7iDP) - Sam Hill Lite

Проектиран с ценна обратна връзка от самата легенда, фирмената подложка за лакът Sam Hill Lite се основава на нашата популярна подложка за лакът Transition, за да бъде най-добрата ултра-лека подложка за лакът за всички видове каране или състезания. Достатъчно лек, за да се носи през целия ден. Подложките за лакти Sam Hill Lite се отливат от топлината на тялото, за да осигурят максимален комфорт с дишащ ръкав, който отвежда влагата от кожата.


Ризници:


7 PROTECTION FLEX



7 Protection (7iDP) - Flex Suit

Flex Suit предлага персонализирана защита на раменете с опция за носене на торбичка за вода вместо протектора за гръбначния стълб. Всички джобове, от които се нуждаете по време на каране са в лесни за достъп позиции. Може да се носи под фланелка.


ВСИЧКИ ПРОДУКТИ НА МАРКАТА МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!