Актуализирано!! Намаления от 29% до 45% на Стойки за телефон SKS COMPIT

Актуализирано!! Намаления от 29% до 45% на Стойки за телефон SKS COMPIT

Промоционална кампания на SKS COMPITЕ, от 29% до 45%. 

Една от многото интересни разработки на SKS Germany са стойките за телефон COMPIT.  Цялостната гама на стойки, калъфчета и батерия са добре замислени с цел унифициране и ползване на всички видове велосипеди, включително и електрическите.

Универсалната стойка COMPIT дава свобода за монтаж на всички видове кормила. Също така в комплекта е включена и крепежна скоба за аксесоари, чрез която може да се монтира фар, камера или бутилка за вода.

Друга подобна стойка е модела COMPIT/E. Тя е предназначена за електрически велосипеди с компютър BOSCH. Тя също включва в комплекта крепежна скоба за аксесоари, чрез която може да се монтира фар, камера или бутилка за вода.  Тази стойка има разновидност (COMPIT/E+) с включена в комплекта външна батерия позволяваща зареждането и от батерията на велосипеда.

Третия вид стойка е модела COMPIT/STEM. Тя е предназначена за монтаж над лапата на кормилото.  Тя е с изчистен и компактен дизайн.

Всички тези стойки позволяват монтажа на телефони по три различни начина. Първия начин е чрез специално създадени кейсове за определени модели телефони - COMPIT COVER Универсална лепенка UNIVERSAL-COVER и малка чантичка за телефон COM/SMARTBAG.

Удобно допълнения към системата COMPIT е и външната батерия. Тя е с капацитет 5000 mAh и има умна система за безжично зареждане Qi при 5W . Безжичното зареждане се активира само когато телефона се монтира на стойката и засече NFC чипа. Освен безжичното зареждане, батерията има и USB 2 буксa за зареждане на различни устройства. Батерията е гумирана, има светлинен индикатор за нивото на батерия и е защитена от вода по стандарта IP54.