Нова доставка SKS

Нова доставка SKS

С последната ни доставка на продукти SKS Germany, добавяме част от новите стоящи помпи, заедно с кутия „бидон“ за инструменти и чанта за кормило от приключенската серия EXPLORER.

Новите модели стоящи помпи са:

AIR-X-PLORER 10.0 

Модела е със стоманен цилиндър, бутало и степенки, както и пластмасова ергономична дръжка. Поддържа 10 бара налягане което може ясно да се види на прецизния манометър в долната част на корпуса. Маркуча е 1200 мм, а главата е универсална за всички видове вентили. Височината на помпата е 710 мм.

AIRCOMPRESSOR 10.0

Модела е със стоманен цилиндър и бутало, пластмасови степенки и ергономична дръжка. Поддържа 10 бара налягане което може ясно да се види на прецизния манометър в долната част на корпуса. Маркуча е 900 мм, а главата е универсална за всички видове вентили. Височината на помпата е 650 мм.

AIRKOMPRESSOR COMPACT

Модела е със стоманен цилиндър и бутало, пластмасови степенки и ергономична дръжка. Поддържа 10 бара налягане което може ясно да се види на прецизния манометър в долната част на корпуса. Маркуча е 800 мм, а главата е универсална за всички видове вентили. Височината на помпата е 600 мм.

Освен помпите, един от новите продукти е бидончето за инструменти SKS CAGE BOX.

То е с вместимост 900 мл и тегло 80гр. Към комплекта има несесер с връзка, който стой вътре в бидончето. В него може да се приберат както инструменти за велосипеда, така и лични вещи. Монтира се без проблем на всички видове стойки за бутилки. 

Друг интересен продукт е чантата за кормило SKS EXPLORER EXP BARBAG от серията EXPLORER.

Тази чанта е създадена да се монтира на кърмата (кормилото). Вместимостта и е 9000 мл, теглото 390 г, а размера 700 х 315 мм. Материала и е водоустойчив и има светлоотразителни елементи.

Като за разкош, заедно с останалите неща в последната ни доставка сме добавили и резервен комплект с маркуч и накрайник за стояща помпа, а именно модела SKS 11869 MV-EASY

Маркуча е с дължина 1200 мм, а главата е универсална за всички видове вентили. Комплекта е съвместим с всички модели помпи SKS.

 Всички останали продукти на марката SKS могат да бъдат намерени тук.