НОВ велосипед! Какво следва?

НОВ велосипед! Какво следва?

Покупката на нов велосипед винаги е невероятна емоция. След преминаването на еуфорията повечето собственици на велосипеди започват да разбират че имат нужда от допълнителни аксесоари.  
По долу ще изброим най-важните и практични аксесоари за велосипед. 

 

1.      Най-важния вело аксесоар е каската. Разнообразие от каски може да намерите на линка под снимката.

⇒ Каски


2.      Използването на велосипед в тъмните часове е опасно, за това осветлението е изключително важно.

⇒ Светлини


3.      Защитата на велосипеда е приоритет за всеки колоездач, разнообразие на заключващи механизми може да намерите на линка под снимката. 

⇒ Заключващи механизми


4.      Хидратацията по време на колоездене е изключително важна. Поради тази причина бутилката и стойката са едни от основните аксесоари.

⇒ Бутилки и Стойки

5.      Калниците са изключително важни за всички, които обичат да карат велосипеда си, независимо от метеорологичните условия. 

⇒ Калници


6.      Друг важен аксесоар е помпата за велосипед. Без този аксесоар, може да се наложи да бутаме велосипеда си доста дълго време. 

⇒ Помпи


7.     Малките комбинирани инструменти (Мултитул), са идеален спътник за всеки велосипедист. 

⇒ Инструменти


8.      Често при разходка с велосипеда, нямаме място за всички необходими неща. За това чантите за велосипед, са идеални за прибиране на най-важното. 

⇒ Чанти

10.      Друго важно нещо са ръкавиците, с тях управлението на велосипеда е по комфортно  и при евентуално произшествие, защитава дланите от нараняване.

⇒ Ръкавици

11.      Употребата на телефон по време на колоездене е доста сложна задача. За улеснение, на пазара има различни видове монтажни стойки за телефон. 


⇒ Стойки за телефони