Хидратация по време на колоездене?! Мисия възможна.

Хидратация по време на колоездене?! Мисия възможна.

Дехидратацията в летните месеци, може да развали всяко едно каране. Било то заради неправилен подбор на количеството вода или загуба на бутилката по време на каране, всеки един случай води до дехидратация. Тя от своя страна води до сериозни последици, като нарушено снабдяване на хранителни вещества, нарушение при изхвърляне на отпадните вещества. Това води до липса на енергия и натрупване на токсини. В тази ситуация мозъка страда най-много, което довежда  до световъртеж или силно главоболие. 

В случаите когато си губим бутилките от велосипеда, или просто не сме си добавили още допълнителни бутилки, можем да предложим различни решения.

Най- важното нещо при избора на стойка за бутилка е да се знае къде и как ще се кара велосипеда. За това производителя SKS е намерил решения дори и за най-специфичните нужди.

При агресивно каране в планината, те препоръчват магнитната система MonkeyLink

Това е система за захващане от последно поколение, чрез магнитна поставка и специална бутилка. Тя позволява да се кара изключително агресивно, без да се притеснявате че ще изгубите бутилката. Към системата MonkeyLink се предлага и стойка захващаща се чрез катарами. Това позволява монтирането на бутилки абсолютно навсякъде по велосипеда. 

Най-хубавото е че на тази стойка може да се постави едновременно и помпа.

При по-леки и не толкова агресивни карания всички останали стойка на SKS са подходящи. 

Единственото което може да ви накара да се замислите е цвета, а в това отношение има огромно разнообразие. Ето и част от цветовете. 

При необходимост от монтиране на допълнителни бутилки, но предпочитате стандартните, има няколко предложения за монтаж на стойки.

За дълги велосипедни сесии, при които се гледа аеродинамиката и комфорта,  модела стойка за монтаж на седалковото колче е най-подходящ.

Друг модел стойка за бутилка е ANYWHERE TOPCAGE или ANYWHERE. Тя е създадена за монтаж на рамки без поставки за стойки или за такива само с една. 

Изключително лесни са за монтаж и демонтаж. Здрави и удобни за ползване.

А при необходимост от допълнително пространство по велосипеда, SKS предлагат много интересно решение. Стойка с място за съхранение. Модела се нарича SPACECAGE.

Кухината е обградена от омекотяващи материали, за да не издава неприятен звук по време на каране.

А в случаите че ползвате стойката за телефон COMPIT, може да добавите стойка за вода директно пред кормилото, за още по-голям комфорт. 

След като се направи правилния избор на стойка, бутилката е само една, а именно SKS



Свързани продукти