Фрагменти от новата Крос 2021 колекция.

Фрагменти от новата Крос 2021 колекция.
С трудности и ограничения отминава 2020-та, но животът продължава, и моделната ни гама за 2021-ва е вече уточнена, и в процес на реализация.
С наближаването на сезона, ще подготвим цялостно представяне на моделите, а сега само ще споменем че повечето от тях ще бъдат частично, или основно ревизирани, вземайки под внимание актуалните тенденции и новости при велосипедите. Нашето кредо както винаги е предлагането на качествени велосипеди от различни типове и ценови нива, за да имате избор в практически и технологичен аспект.
В МТВ групата, както и преди запазваме базовият си модел GRX 7, който отново ще се предлага в 2-та популярни размера – 27,5 и 29 цола. Освен обновената графика и някои технически подобрения, той ще бъде фрагментиран в 3 близки ценови нива, като основната разлика между тях ще дава избор относно видът спирачки с които е оборудван байкът. Между познатите от миналия сезон базово ниво (с класически V-brake спирачки) и горното (с хидравлични дискови спирачки), включваме и междинно – с механични дискови спирачки. В ценови план, разликата между тях ще бъде приблизително +10% за всяко следващо ниво на монтаж, давайки по-богат избор при относително близък бюджет.
GRX 8 HDB
Новост в гамата ни ще бъде завръщането на модела GRX 8, отново в 2-та популярни размера на колелата – 27,5” и 29”, оборудван с 24 скорости и хидравлични дискови спирачки, който имаше добро реноме, благодарение на практично балансираната си окомплектовка на разумна цена.
GRX 9 HDB
В строя остава и моделът GRX 9, който също ще е обновен и наличен във версиите 27,5 и 29 цола, както и преди оборудвани с 27 скорости и хидравлични дискови спирачки.
FUSION 9
За новия сезон сме подготвили и напълно нови версии на модела си FUSION – този път в 3 варианта, според нивото на оборудване.
FUSION 9 e с класическата трансмисия 3х9 предавки и естествено с хидравлични дискови спирачки Леката алуминиева рамка е ревизирана за новият тип преден апарат и е с нова графика. Байкът отново ще бъде в 2-те версии за цолаж на колелата – 27,5 и 29.
FUSION X ще е с по-високо ниво на компонентите и трансмисия с 2х9 предавки, отново в 27,5“ и 29“ версии на колелата.
FUSION PRO е с най-високото ниво на оборудване и трансмисия 1х12 предавки като ще бъде наличен само във вариант 29“.
CAUSA SL5
За дамите отново ще предлагаме моделът CAUSA 27,5“ в 3-те си нива на оборудване, като сме ревизирали колорита на графичното оформление, както и някои от основните компоненти, по които се отличават версиите SL1 / SL3 / SL5.
REBEL
Новост в юношеската ни гама за сезон 2021 ще бъде появяването на 26” REBEL boy & girl с трансмисия 3х8 предавки, отличаващи се от класическите 26 цолови велосипеди с масивните си гуми.
Обновления ще има и в детската група, но по-подробно инфо за цялостната ни гама очаквайте в началото на сезона.
Екипът на Крос, искрено Ви желае весели празници, здраве, радости и оптимизъм през новата 2021-ва година ! ! !