Българското лице на планинското колоездене, започва да кара с Continental.

Българското лице на планинското колоездене, започва да кара с Continental.

С радост ви представиме че от 2023г, Velosiped.bg съвместно с Continental, ставаме спонсор на един от най-добрите колоездачи по планинско колоездене в България, а именно Иван Колев. 

През сезон 2023 велосипеда му ще бъде оборудван с последно поколение гуми Continental Gravity Line. 

Тази линия гуми включва моделите.

Argotal – предназначен за терени, с предпоставка за губене на сцепление. Може да се използва както за глинести така и за рохки пътеки, като страничния грайфер е предназначен да дава максимално сцепление.

Kryptotal Fr – това е модел предназначен за предната капла. Създадена е за разнообразни терени, като е оптимизирана да се справя идеално добре със сцеплението, спирането и съпротивлението при търкаляне. 

Kryptotal Re това е модел предназначен за задната капла. Създадена е за разнообразни терени, като е оптимизирана да се справя идеално добре със сцеплението, спирането и съпротивлението при търкаляне. 

Xinotal  - този модел гума е създаден за твърди и скалисти повърхности. Притежава ниско съпротивление при търкаляне, подобрено представяне при спиране и сцепление по страничните грайфери.

Hydrotal – е създаден за спускане в състезателни условия при кални и мокри условия. Със своята „supersoft” смес тя дава максимално сцепление при най тежките условия.

Всичко модели с изключение на Hydrotal имат три вида смеси на каучука, позволяващи прецизен избор на модела гума и сместа, за всеки специфичен терен.  Трите вида смеси са:

Downhil (Supersoft) – Тази смес е създадена основно за спускане и максимално сцепление.

Enduro (Soft) – Сместа е предназначена за максимално сцепление и добро съпротивление при търкаляне, като изсносо устойчивостта е повишена.

Trail (Endurance) – сместа е създадена за максимално сцепление, минимално износване и висока издръжливост. 

Първото му участие ще е на 1 и 2 април в Словения, на състезанието: SloEnduro Kamplc 2023. Повече за състезанието може да намерите Тук: http://www.sloenduro.com/sloenduro-kamplc-2023/?lang=en

Линкове към профилите на Иван Колев може да намерите тук:

Facebook: https://www.facebook.com/ivan.kolev.96780

Instagram:  https://www.instagram.com/ik_kolev/?igshid=YmMyMTA2M2Y%3D

А прекрасните гуми Continental може да намерите тук: https://velosiped.bg/catalogsearch/result/index/?q=continental&stock=1&product_list_order=price