Cross Xtend 27,5

Cross Xtend 27,5" Plus

Седалка VELO VL-3493 черна

Седалка VELO VL-3493 черна

Cross SPRIA 28" Urban

За новият сезон, популярният ни модел е стилово ревизиран, запазвайки основните си характеристики, а именно трансмисията с 3 вътрешни скорости, даваща възможност превключването им както в движение, така и на място.

619,00 лв.
Налично
Продукт №
20180051

СПЕЦИФИКАЦИЯ: 

 

Рамка

Алуминиева – ALLOY 6061, оборудвана с  V-brake тип спирачка. Цвят – бяла –гланц или тъмно сив мат, със стикери под прахов лак, устойчив на удари и надраскване. Височини: 470 / 530 / 570 / 610 mm

Вилка

Твърда, стоманена, в цвета на рамката. За V-brake тип спирачка.

Чашки за вилка

VP,-A42E, полуинтегрирани 1,1/8”

Спейсъри за вилка

HL, SPR02, 3 броя, алуминиеви, черен мат шайби (spacers) по 10 мм

Кормило

HL MTB-110PP, стоманено, ∅ 25,4 mm, дължина 560 mm, право, цвят – черен мат.

Лапа

KALLOY AS-601, алуминиева, за кормило ∅ 25,4, офсет 70мм,  с ъгъл 7°, черен мат.

Ръкохватки

VELO VLG-1168, комфортни, двуцветни (кафяво и черно) с шевове.

Седалка

VELO VL-1221, спортно-олекотена, кафява.

Колче за седалка

HL SP-C255, алуминиево, ∅ 27,2 mm, дължина300 mm

Скоба за седалка

PROMAX МХ112С ∅ 31,8 mm, алуминиева, с фиксиращ болт.

Скорости

3 скоростна система SHIMANO (вътрешен тип)

Команди

Shimano NEXUS 3 speed

Курбели

SUNTOUR 38T CW12-SCX-S38, алуминиеви, с единичен венец 38Т, дължина на рамото 170мм. Бял гланц или черен мат.

Заден апарат

Shimano NEXUS 3 speed

Ос касета

VP-BC73C, ос 122,5мм

Верига

KMC, Z33


Предпазител за веригата

HEBIE Chainglider , полимерен, затворен тип.

Предна главина

Joy Tech, JY753, алуминиева, сребриста.

Задна главина

Shimano NEXUS 3 speed, ASG3R40A2676

 

Капли

Двустенен V-brake профил CROSSER Х4, с 36 отвора за спици и размери 622 x13мм, височина 30 мм, (кафяв гланц) и черни спици 14G.

Педали

VP-856 PVC

Спирачки

PROMAX TX 123D, алуминиеви, V-brake тип.

Спирачни лостчета

PROMAX BL- 46G алуминиеви, черни.

Гуми

Schwalbe, Spicer, ETRTO 30-622, тъмно сиви или черни, със странична рефлекторна линия.


1

 

 


 1

При покупката на този велосипед получавате ваучер за 10% ОТСТЪПКА за купуване на втори велосипед Cross, през сайта ни www.velosiped.bg или във фирмените магазини на Крос. 

Ваучерът е валиден шест месеца след издаването му и важи за всички модели извън действащи промоции!

 

 

 

 


За повече информация посетете: www.crosscycle.com

За новият сезон, популярният ни модел е стилово ревизиран, запазвайки основните си характеристики, а именно трансмисията с 3 вътрешни скорости, даваща възможност превключването им както в движение, така и на място. Тази функционална особеност е голямо предимство ако движението е съпроводено с внезапно наложили се намалявания или често спиране и потегляне заради автомобилния трафик (и не само) - ако маршрутът преминава по пешеходни зони и паркови алеи. Благодарение на този тип скоростна система, както и на компактната рамка с максимално къс преден триъгълник и тясното кормило, велосипедът е изключително маневрен и идеално пригоден за движение в централните градски части, където не рядко пространствата за движение са ограничени. Характерните промени са новата вилка, хармониращата с нея по-семплата и широка челна тръба, в която директно влизат броните за задната спирачка и скоростният апарат и новите седалка и ръкохватки с ретро стилистика. Този велосипед е подходящ за хората имащи нужда от бърза и самостоятелна градска мобилност, бидейки дори с ежедневно , а не спортно облекло. Съобразно облеклото им е монтиран специален предпазител на веригата, покриващ я изцяло (както и двата зъбни венеца) и сигурно предпазващ ездача от трансмисията. Изработен е от здрав, но гъвкав полимер, Шините отново са тесни и здрави, алуминиеви, двустенни – боядисани в хармониращо към седалката и гриповете кафяво, а върху тях са обути подходящи за случая почти сликови гуми с нормален балон, ситен протекторен рисунък и странични рефлекторни линии. Рамката също е изработена от алуминиеви тръби с правоъгълно и кръгло сечение, но с максимално редуцирани диаметри, и заедно с вилката са боядисани в бяло или сиво, а заедно с новата графика са защитени от високоустойчив полиестерен лак.   Монтирани са специални за случая алуминиеви обтекаеми курбели, придаващи цялостно-хармоничен  вид на продукта. Спирането на ажурно-елегантната като визия  конструкция е поверено на деликатно вписващи се в нея , но сигурно функциониращи спирачки тип (V-brake) и заедно с характерната за вътрешните скорости възможност за превключване на място и тръгване от първа предавка, правят велосипеда изключително подходящ за динамичният „сити лайф стайл”. 

Повече информация
Цвят N/A
Размер на рамката N/A
Напишете вашето мнение
Преглеждате:Cross SPRIA 28" Urban
Вашия отзив

No Related Posts