Cross Xtend 27,5

Cross Xtend 27,5" Plus

Седалка ACTIVE DDK FDD 073 MF черна

Седалка ACTIVE DDK FDD 073 MF черна

Cross SPRIA 28" Urban

За новият сезон, популярният ни модел е стилово ревизиран, запазвайки основните си характеристики, а именно трансмисията с 3 вътрешни скорости, даваща възможност превключването им както в движение, така и на място.

619,00 лв.
Налично
Продукт №
20180051

СПЕЦИФИКАЦИЯ: 

 

Рамка

Алуминиева – ALLOY 6061, оборудвана с  V-brake тип спирачка. Цвят – бяла –гланц или тъмно сив мат, със стикери под прахов лак, устойчив на удари и надраскване. Височини: 470 / 530 / 570 / 610 mm

Вилка

Твърда, стоманена, в цвета на рамката. За V-brake тип спирачка.

Чашки за вилка

VP,-A42E, полуинтегрирани 1,1/8”

Спейсъри за вилка

HL, SPR02, 3 броя, алуминиеви, черен мат шайби (spacers) по 10 мм

Кормило

HL MTB-110PP, стоманено, ∅ 25,4 mm, дължина 560 mm, право, цвят – черен мат.

Лапа

KALLOY AS-601, алуминиева, за кормило ∅ 25,4, офсет 70мм,  с ъгъл 7°, черен мат.

Ръкохватки

VELO VLG-1168, комфортни, двуцветни (кафяво и черно) с шевове.

Седалка

VELO VL-1221, спортно-олекотена, кафява.

Колче за седалка

HL SP-C255, алуминиево, ∅ 27,2 mm, дължина300 mm

Скоба за седалка

PROMAX МХ112С ∅ 31,8 mm, алуминиева, с фиксиращ болт.

Скорости

3 скоростна система SHIMANO (вътрешен тип)

Команди

Shimano NEXUS 3 speed

Курбели

SUNTOUR 38T CW12-SCX-S38, алуминиеви, с единичен венец 38Т, дължина на рамото 170мм. Бял гланц или черен мат.

Заден апарат

Shimano NEXUS 3 speed

Ос касета

VP-BC73C, ос 122,5мм

Верига

KMC, Z33


Предпазител за веригата

HEBIE Chainglider , полимерен, затворен тип.

Предна главина

Joy Tech, JY753, алуминиева, сребриста.

Задна главина

Shimano NEXUS 3 speed, ASG3R40A2676

 

Капли

Двустенен V-brake профил CROSSER Х4, с 36 отвора за спици и размери 622 x13мм, височина 30 мм, (кафяв гланц) и черни спици 14G.

Педали

VP-856 PVC

Спирачки

PROMAX TX 123D, алуминиеви, V-brake тип.

Спирачни лостчета

PROMAX BL- 46G алуминиеви, черни.

Гуми

Schwalbe, Spicer, ETRTO 30-622, тъмно сиви или черни, със странична рефлекторна линия.


1

 

 


 1

При покупката на този велосипед получавате ваучер за 10% ОТСТЪПКА за купуване на втори велосипед Cross, през сайта ни www.velosiped.bg или във фирмените магазини на Крос. 

Ваучерът е валиден шест месеца след издаването му и важи за всички модели извън действащи промоции!

 

 

 

 


За повече информация посетете: www.crosscycle.com

За новият сезон, популярният ни модел е стилово ревизиран, запазвайки основните си характеристики, а именно трансмисията с 3 вътрешни скорости, даваща възможност превключването им както в движение, така и на място. Тази функционална особеност е голямо предимство ако движението е съпроводено с внезапно наложили се намалявания или често спиране и потегляне заради автомобилния трафик (и не само) - ако маршрутът преминава по пешеходни зони и паркови алеи. Благодарение на този тип скоростна система, както и на компактната рамка с максимално къс преден триъгълник и тясното кормило, велосипедът е изключително маневрен и идеално пригоден за движение в централните градски части, където не рядко пространствата за движение са ограничени. Характерните промени са новата вилка, хармониращата с нея по-семплата и широка челна тръба, в която директно влизат броните за задната спирачка и скоростният апарат и новите седалка и ръкохватки с ретро стилистика. Този велосипед е подходящ за хората имащи нужда от бърза и самостоятелна градска мобилност, бидейки дори с ежедневно , а не спортно облекло. Съобразно облеклото им е монтиран специален предпазител на веригата, покриващ я изцяло (както и двата зъбни венеца) и сигурно предпазващ ездача от трансмисията. Изработен е от здрав, но гъвкав полимер, Шините отново са тесни и здрави, алуминиеви, двустенни – боядисани в хармониращо към седалката и гриповете кафяво, а върху тях са обути подходящи за случая почти сликови гуми с нормален балон, ситен протекторен рисунък и странични рефлекторни линии. Рамката също е изработена от алуминиеви тръби с правоъгълно и кръгло сечение, но с максимално редуцирани диаметри, и заедно с вилката са боядисани в бяло или сиво, а заедно с новата графика са защитени от високоустойчив полиестерен лак.   Монтирани са специални за случая алуминиеви обтекаеми курбели, придаващи цялостно-хармоничен  вид на продукта. Спирането на ажурно-елегантната като визия  конструкция е поверено на деликатно вписващи се в нея , но сигурно функциониращи спирачки тип (V-brake) и заедно с характерната за вътрешните скорости възможност за превключване на място и тръгване от първа предавка, правят велосипеда изключително подходящ за динамичният „сити лайф стайл”. 

Повече информация
Цвят N/A
Размер на рамката N/A
Напишете вашето мнение
Преглеждате:Cross SPRIA 28" Urban
Вашия отзив

No Related Posts